tirsdag 29. mars 2011

LE DÉJEUNER

Du verda! Eg reknar med at du las bloggen i går om den franske lunsjen. Eg tenkte som så at me skulle gå gjennom leksa og deretter rigge til klasserommet for det planlagde måltidet. Eg var forresten litt spent på om dei stilte opp med noko spennande å ete, slik me hadde snakka om.
   Då eg kom innom døra på 016, sat dei der og skein. Alt var klart, pultane var arrangerte til eit langbord, haugevis med mat på bordet og blide elevar sat klare til innsats. Dei hadde jamvel fått bakaren på Halsnøy til å bake pariserbrød, lange grove baguettar. Her var ein diger salatbolle, quiche lorraine, ostar, kjeks og kaker. Då var det berre for meg å hente dei franske ostane mine, dra opp ein tusjbart og få på plass alpehua.
   Dei fire modigaste elevane følgde eksempelet mitt og teikna seg snurrbart, dei og. Leksa får vente til torsdag.

3 kommentarer:

  1. Greitt å vera fransklærar, skjønar eg.

    SvarSlett
  2. Noen ganger er det ålrait.

    SvarSlett
  3. Jeg er virkelig imponert over å lese bloggen din, dens virkelig hyggelig og flott deling, informativ deling, jeg besøker på første gang på denne bloggen, og jeg synes det er veldig nyttig, jeg kommer til å dele det på min fb med mine venner, holde det opp

    SvarSlett